TEAMWORK

Werken aan je team

Over samenwerken kan je natuurlijk praten, maar bij Nan Cuna vinden we dat je dit vooral moet doen. Teamontwikkeling begint bij ons dan ook altijd met doen. Iets leuks doen, iets spannends doen, iets uitdagends doen. Kortom, een prestatie leveren met je team of afdeling waarin je met elkaar samenwerkt, problemen oplost, elkaar steunt als het lastig is, soms de leiding neemt en soms een ander volgt. En, heel belangrijk, waarbij je met elkaar plezier hebt. Want als je met plezier samenwerkt, leer je het meest. 
 

Verbeter je Teamwork in drie stappen:

  1. PRESTEREN of-te-wel iets DOEN. Met je team doe je een of meer van onze actieve programma’s. Een greep uit ons programma-aanbod vind je door hier te klikken.
  2. LEREN Met een ervaren trainer kijk je terug op de activiteit(en). Welke onvermoede kwaliteiten liet je zien? En waar zitten verbeterpunten? Met die inzichten ga je als team aan de slag om hier van te leren. Kort en bondig, maar ook stevig en concreet.
  3. VERTEREN Gezellig napraten over de ervaringen en het ‘verteren van leermomenten’ met een skuumkoppe, een wijntje of een sapje. Met pizza of barbecue.

Dus: Presteren, Leren, Verteren

'Iets doen' - presteren -  alleen is niet genoeg. Als je na afloop niet even stilstaat en actief leert van wat je gedaan hebt dan leer je niets. En vervolgens even ontspannen om de verworven inzichten op z’n plek te laten vallen: het verteren. Presteren, Leren, Verteren. Dat is het motto van de Nan Cuna's Teamwork.
 

Arrangementen:

  • Team event: Een middag stevig met het team aan de slag. Geschikt voor teams tot 16 personen die een boost kunnen gebruiken. V.a. € 995,- all inclusive (excl btw).
  • Teamdag: Een hele dag met het team aan de slag, een gevarieerd actief en leerzaam programma. Speciaal voor grotere teams (tot 32 personen), voor teams die in een verandertraject doormaken en voor teams die wat extra’s nodig hebben. V.a. € 1995,- all inclusive (excl. btw).
  • Bootcamp: Stevig en gevarieerd tweedaags programma, met overnachting in een tipi. Speciaal voor teams die in hun opbouwfase zijn, teams die met hun ontwikkeling echt de diepte in willen en teams waarin samenwerkingsproblemen aan de orde zijn. V.a. € 3.995,- all inclusive (excl. btw).

Meer informatie

Wilt u weten wat teamontwikkeling voor uw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Bellen kan ook: 0224-785015.