Programma-aanbod teams

Een greep uit ons program-aanbod voor teams:

Escape room Nan Cuna. Nadat Inca onderzoeker Bob Bingham het thuisfront had laten weten dat hij een doorbraak had in zijn onderzoek naar de laatste verborgen Inca tempel, de tempel waar volgens hem de mummie en de schatten van Inca keizer Túpac Amaru bewaard zouden zijn, is er niets meer van hem vernomen. Alle pogingen om in contact te komen liepen op niets uit. Jullie hebben als team de opdracht te achterhalen wat er met Bob gebeurd is en hem te redden uit de boobytraps van de oude inca’s. Jullie speurwerk begint in Bob’s archeologie-tent in het Peruaanse regenwoud vlak bij Vilcabamba, de plek waar Bob het laatst contact had gemaakt met thuis.

Inca escaperoom

Spiegelen met een paard. Paarden hebben, als lang gedomesticeerd kuddedier, de gave om onze ‘intensies te lezen’. Van dit bijzondere fenomeen maken we gebruik bij het spiegelen met paarden. Spiegelen doen we groepsgewijs, maar heeft vooral een individueel doel. Onder begeleiding van een ervaren coach maak je op een andere manier kennis met jezelf, namelijk door het oog van het paard. Je leert dingen over je leiderschap en misschien over twijfels of dilemma’s of over verborgen kwaliteiten. Het paard en jij bepalen gaande weg waar de coaching over gaat.

spiegelen met een paard

Outdoor parcours. Met je team leg je een parcours af over land en water en hierbij kom je voor een aantal uitdagingen te staan. Soms fysieke uitdagingen, soms mentale uitdagingen. Kracht en conditie zijn niet nodig, je moet wel bereidt zijn je grenzen te verleggen en vooral om veel samen te werken.

outdoor traject

IdeeënTheater. In het ideeënTheater zijn tal van activiteiten mogelijk , zoals de foto competitie waarin alles om communicatie draait, een strategie sessie of een workshop creatief denken. Afhankelijk van jullie doel kiezen we uit ons assortiment van activiteiten en workshops of maken we maatwerk.

Ideeëntheater

 

Maak een afspraak

Interese in een teamtraining? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Bellen kan ook: 0224-785015.