"Je kunt worden wat je wilt"

De mantra's 'het leven is maakbaar' en 'succes is een keuze' lijken na de crisis wat op hun retour. Misschien is alles toch niet zo maakbaar als we in de voorlaatste 2 decennia - toen de bomen tot in de wolken groeide - dachten. Maar hebben we dan helemaal geen invloed op ons leven? Ik denk van wel - veel invloed zelfs - maar dat gaat niet vanzelf. En dat wil ik bewijzen, samen met jou. Ik daag je uit je leven in een stroomversnelling te brengen, ik daag je uit voor de Personal Change Challenge!

Okee, ik moet nog even de puntjes op de i zetten, maar dan wordt de uitdaging gelanceerd: in 15 dagen je leven in een stroomversnelling brengen.

Dat het kan, dat weet ik. Ik geef regelmatig trainingen waarin ik de deelnemers help bij een echte doorbraak. Dat kan zijn met betrekkelijk eenvoudige doelen, zoals meer sporten, afvallen, stoppen met roken of gezonder leven, maar meestal gaat het om complexere zaken. Bijvoorbeeld als iemand het gevoel heeft dat hij vast zit en niet weet wat hij of zij nu eigenlijk wil, of als er sprake is van dilemma's, het starten van een eigen zaak of het succesvol worden in een nieuwe baan. De uitdaging die ik nu aan wil gaan is om dit met een grote groep mensen simultaan te gaan doen. 

Simultaan

We starten tegelijk en gaan 15 dagen hard aan de slag. In die 15 dagen sta ik je bij met een bewezen programma van oefeningen, opdrachten, tips en coaching die je in je eigen omgeving kunt doen. De rest vertel ik je later, nu eerst die puntjes op de i. Wil je op de hoogte blijven? Like dan even de Nan Cuna facebookpagina. (https://www.facebook.com/nancuna). Oh ja, voor alle duidelijkheid: deelname aan deze uitdaging kost je natuurlijk geen geld, wel inspanning en toewijding!

Tot snel,

Peter Fekkes.