Blogs en Nieuws

Brochure TEAMWORK 2018 is uit!

De brochure TEAMWORK voor 2018 is uit. Omdat we in 2018 beginnen met de eerste echte TRAININGS-ESCAPE-ROOM bieden we in januari maar liefst 20% korting op een team-event en een teamdag waarin deze escape room opgenomen is in het programma.
Download hier de brochure als PDF.

Meer resultaat uit trainen, hoe doe je dat?

Hoe vergroot je het effect van een training? Dit is een vraag die veel trainers bezig zal houden (dat hoop ik tenminste). Meestal wordt dan gezocht in werkvormen en daarin is ook best wat te winnen. Toch zit de grootste winst volgens mij niet in de training zelf. Ik wil in dit artikel een aantal 'versnellers' toelichten die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld. Maar eerst het 'klaag-stukje': de probleemstelling.

Participatiewet: van hoofdpijndossier naar waardecreatie

Al lang voordat de participatiewet bestond waren er in Nederland bedrijven die zich inzetten voor de integratie van mensen ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Zo ben ik als leercoach al 10 jaar betrokken bij het #Step2Work programma van een groot energiebedrijf. Dit programma is niet alleen uiterst succesvol, het laat ook heel mooi zien hoe je als bedrijf de participatiewet kan gebruiken om én goede mensen binnen te halen, én meer trots, blijheid en waardering in je bedrijf te brengen.
 

Pagina's