Motivatie

Hoe neem jij beslissingen? Mensen die in precies dezelfde situatie verkeren nemen toch heel verschillende beslissingen. Dat komt doordat ze verschillend gemotiveerd zijn. Volgens wetenschappers wordt onze motivatie grotendeels bepaald door vier basale drijfveren. Met onderstaande test krijg je inzicht in jouw drijfveren. Je ontvangt – gratis - per mail een persoonlijk rapport met jouw motivatievlieger en krijg je toegang tot de uitleg hoe je hiermee keuzes kunt maken die bij jou passen! Dit rapport en de bijbehorende uitleg kunnen je helpen bij het versterken van je Persoonlijke Effectiviteit.

Je krijgt 12 vragen/stellingen te zien, kies telkens de tekst die je het meeste aanspreekt.

1
In je vakantie wil je vooral:
2
Je kiest een sportvereniging om lid van te worden. Wat is belangrijk?
3
Je hebt in de straat afspraken gemaakt over het parkeren van auto’s maar een aantal buren houden zich hier niet aan. Jij:
4
In een bedrijf is het belangrijk dat:
5
Je gaat uit eten. Je kiest voor:
6
Je waardeert het meest in je vrienden:
7
Met nog 5 minuten te gaan staat je team met 1 punt voor:
8
Om een succesvol seizoen van je sportclub te vieren:
9
Je koopt een nieuwe auto en kiest voor:
10
Je gaat boodschappen doen, voor welke winkel kies je?
11
Je kunt kiezen uit twee banen, je kiest:
12
Onder een goed bedrijf versta je:

Je hebt alle vragen ingevuld en over een minuut heb je jouw persoonlijke motivatievlieger in je mailbox!

JA, stuur mijn motivatievlieger naar:

- NEE ook wij houden niet van spam - waar wij wel van houden is mensen helpen met het versterken van hun Persoonlijke Effectiviteit. Wij vragen hier om je e-mailadres zodat we je het rapport kunnen toesturen. Daarnaast ontvang je eenmalig een kennismakingsmail over Nan Cuna en schrijf je je in voor de nieuwsbrief. Mocht je dit niet willen kun je je altijd weer uitschrijven, al hopen wij van niet natuurlijk. Wil je geen nieuwsbrief ontvangen, maar toch op de hoogte gehouden worden, LIKE dan onze Facebookpagina (www.facebook.com/nancuna). Op deze pagina plaatsen we regelmatig nieuws en worden onze evenementen aangekondigd. Tenslotte: jouw e-mailadres is veilig bij ons en wordt door ons alleen gebruikt voor het versturen van bovenstaande informatie. Mocht je het rapport niet kunnen vinden in je inbox, check dan je spambox, het wil wel eens voorkomen dat het rapport daarin terecht komt. Verplaats de mail dan naar je inbox en voeg ons toe aan je contacten zodat het rapport goed wordt weergegeven!