De zelf-coach app

Ken je dat? Je gaat naar een training om je persoonlijke effectiviteit te vergroten, om beter te leren communiceren, of om je veerkracht te vergroten. Tijdens de training denk je nog “hé, dit werkt echt!“ en je neemt je voor alles wat je leert ook in de praktijk toe te passen. Je ziet een gouden toekomst voor je waarin je super effectief bent, er geen communicatieproblemen meer bestaan en je lekker en veerkrachtig in je vel zit... 
Helaas, de harde werkelijkheid is anders. De eerste week probeer je nog het één en ander, maar na een paar weken weet je al nauwelijks meer dat je naar een training geweest bent. De waan van de dag heeft gewonnen.

Zelf-coaching met een APP

Aan dit effectverlies door 'de waan van de dag' komt nu een eind met onze zelf-coach app. 
 
Tijdens elke training bij Nan Cuna schrijf je je eigen coachvragen, -opmerkingen en -adviesen in CoachPlaza, ons online zelf-coach platform. Vanaf dat moment gaat de app je ondersteunen met het in de praktijk brengen van je voornemens. En het mooie is, je hoeft deze app niet eens te installeren, de app communiceert met je via je eigen favoriete social media. 
 
Het gebruik van de APP 2Change zorgt zo voor minimaal een verdubbeling van het trainingseffect!

CoachPlaza

Een gebruikersaccount op ons online zelf-coach platform CoachPlaza wordt standaard bij elke training aangeboden. Naast de APP wordt dit platform ook gebruikt voor online lesmateriaal en complete videotrainingen. Het platform is 'device onafhankelijk' en kan net zo gemakkelijk met een smartphone, tablet, chroombook als een computer worden gebruikt.