Coachtraject

Een coachtraject bij Nan Cuna bestaat uit een combinatie van één op één coachgesprekken en spiegelsessies met een paard. Eén op één coachgesprekken duren ongeveer een uur, voor een spiegelsessie (in een kleine groep) trekken we een dagdeel uit.

Aantal sessies

Bij veel vraagstukken is een klein aantal sessie voldoende, vaak zijn twee sessies (bv een spiegelsessie en een gesprek) al genoeg om helderheid te krijgen in redelijk complexe vragen. Wel kunnen dan weer nieuwe vragen opkomen waar coaching op gewenst is, soms direct maar meestal na een aantal weken of maanden.

Traject

Een traject bij Nan Cuna begint daarom met een eerste gesprek - de intake - waarin de eerste coachvraag wordt vastgesteld en hierop al een eerste coachsessie wordt gedaan. Een intake duurt daarom vaak wat langer dan een uur (hiervoor wordt geen extra vergoeding gerekend). Aan het einde van ieder gesprek wordt het vervolg afgesproken. Dat kan zijn dat er (voorlopig) geen vervolg is of er wordt direct een vervolgafspraak gemakt voor een gesprekssessie of een spiegelsessie. Een traject wordt zo op maat samengesteld voor de klant. Alle sessie worden gehouden op de Nan Cuna campus.

Investering

Een sessie kost € 97,- excl. BTW, ongeacht of dit een gesprekssessie of een spiegelsessie is. 

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over coachen of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ook bellen met 0224-785015.