Uw training een beleving

Op de Nan Cuna campus – 40.000 m2 ruimte voor ontwikkeling op zo’n 65 file-vrije-kilometer van Amsterdam – halen mensen meer uit zichzelf, veel meer. Niet voor niets zijn we in 2017 uitgeroepen tot ondernemer van het jaar.

Volgens de vakjury onderscheidt ons bedrijf zich door onze benadering: "Nan Cuna heeft niet alleen uitstekende programma's maar ook de ideale leeromgeving en slimme apps voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen”.

Deelnemers aan onze programma's noemen vooral dat zij het erg naar hun zin hadden tijdens de trainingen, als zij aankomen op de Nan Cuna campus voelt dat bijna als thuiskomen. Daarnaast roemen zij de sprongen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Opdrachtgevers (zoals Nuon en ECN) kiezen voor Nan Cuna omdat het effect van onze trainingen opmerkelijk groot is. Dat is geen toeval. Nan Cuna is laagdrempelig - bijna gezellig huiselijk - maar onze professionele lat ligt hoog! De combinatie van ‘evidence based’ methodiek, bijzondere leeromgeving, onze app’s voor borging in de praktijk en de relatie die de trainer met de deelnemers opbouwt maken van onze trainingen een leerzame en effectieve beleving. Hierdoor overtreffen we telkens weer de verwachting van onze klant.

" Peter, voor ons heb je het afgelopen jaar veel betekend. Het is al bijna een jaar geleden dat we bij je waren op de campus, maar die ene avond heeft veel beweging opgeleverd. Veel inzicht. Welkom bij je zelf…… iedere dag kijk ik weer in dat oranje spiegeltje van je. We gaan het mee maken dit eerste half jaar, maar ik denk dat die bewuste training de beste investering en les is geweest da afgelopen 10 jaar. "
- Paul de Betue, KDV de Keet.

Mensen maken het verschil in ieder bedrijf, groot of klein. Ontwikkeling van mensen en teams is daarom de beste investering die een bedrijf kan doen! En nergens gaat dit beter dan op de Nan Cuna campus: letterlijk heel veel ruimte voor ontwikkeling.

Nieuwsgierig of wij ook u kunnen helpen uw organisatie, team en mensen verder te ontwikkelen? Bel of mail, dan bespreken we dit bij een lekkere kop koffie, een skuumkoppe of een goed glas wijn!

Peter Fekkes & José Fekkes-Oud